Regjeringen Og Grønn Energi

Hva har solenergi, tidevannskraft og vindkraft alle til felles? De er alle former for grønn energi; naturlige energikilder som forårsaker minimal forurensning. Hvis vi ønsker å ta vare på denne planeten, er det viktig at vi tar trinnene for å bruke mer grønn energi. Hold leser denne artikkelen for å finne ut hvordan.

For å spare ekstra energi rundt i huset, må du huske å sette elektronikk til en strømsparingsmodus når du ikke bruker dem. En strømsparingsmodus vil redusere mengden energi som brukes av enheten. På denne måten kan du spare energi og kutte ned kostnadene for den elektriske regningen.

Hvis det å bytte hjem til solenergi er utenfor dine økonomiske evner, kan du prøve å bytte bare ett rom, som et soverom, til solenergi. Det er solcellesett tilgjengelig på nettet som kan hjelpe deg med å grønne et rom, og dette vil positivt påvirke strømregningen og karbonavtrykket ditt i årene som kommer.

Hvis du er interessert i alternative energikilder, kan du begynne med å kontakte din nåværende energileverandør for å se om de har noe å tilby. Mange selskaper er nå i stand til å utnytte strøm fra sol- og vindkraft. Dette kan koste deg mer, da det er en pris for det ekstra arbeidet som er involvert i å trykke på disse kildene, men du vil gjøre miljøet en tjeneste!

Still inn datamaskinen slik at den går i hvilemodus når du ikke bruker den i mer enn 10-15 minutter til enhver tid. Mens de fleste tror at skjermsparere sparer energi, sparer de ikke, og bør ikke brukes som et alternativ til å plassere datamaskinen i hvilemodus.

Et flott tips for grønn energibruk er å sikre at hjemmet ditt er riktig isolert og har en høy R-verdi med isolasjonen. Den beste isolasjonen har en høyere R-verdi. Ikke bare vil du spare energi, men den ekstra isolasjonen vil holde ut overdreven støy fra utenfor hjemmet.

Varmt vann kan fås i en lav kostnad, miljøvennlig måte gjennom solenergi. Vurder å investere i et varmtvannssystem som går av av solenergi. Det er mulig å velge mellom direkte og indirekte sirkulasjonssystemer. Indirekte er best hvis du har kalde vintre og bekymre rør frysing.

Installer timere, bevegelsessensorer eller lyd sensorer på lamper, lys og andre elektriske enheter for å automatisere funksjonene. Slike sensorer er ideelle hvis du har en hard tid å huske å slå av lysene, og fordi de sparer energi, kan de spare deg for en betydelig mengde strømregningen.

Når du kjøper nye apparater, for eksempel kjøleskap, områder og vaskemaskiner, se etter Energy Star-etiketten. USA Department of Energy anbefaler disse produktene fordi de sparer energi. Du vil også spare penger ved å bruke dem. Produkter som er energieffektive vil vanligvis ha en stjerne på dem.

Fra geotermisk kraft til biomasse kraft, grønn energi er bra for planeten vår. Nå som du har lest denne artikkelen, kan du begynne å ta skritt mot å bruke mer grønn energi i livet ditt. Du kan være bare én person, men litt grønn energi kan gå en veldig lang vei.