Grønne Energiråd Du Bør Vite Om

En stor økende trend i dag er å lære å gå grønt og hvordan du implementerer det inn i ditt daglige liv. Men hva er egentlig grønn energi? En enkel måte å forstå hva grønn energi er å tenke på det som enhver energi som er fornybar, effektiv eller begge deler. Les videre for å lære hvordan du bruker grønn energi for å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt.

Snakk med din elektrisitet leverandøren og se om de tilbyr et alternativ som gjør at hjemmet ditt til å bruke grønn energi. Flere selskaper bruker nå vind-eller solenergi for elektrisitet, og du kan dra nytte av dette! Ring leverandøren i dag for å finne ut om du kan bytte til grønn energi.

Hvis du reparerer eller erstatter taket, og du har god soleksponering, se til å ha photovoltaic (PV) celler integrert i taktekking materiale. Moderne PV celler er mye mindre merkbar enn eldre stiler. Hvis du dont ‘ bruk alle av det elektrisk utviklet av din hjem, noe nytte selskapene ville aften utleie du mate den rygg inn i system for godskrive imot din regningene.

Når du kan, vaske klærne med kaldt vann. Flertallet av energiforbruket fra vaske klærne er i oppvarming av vannet. Vaske klærne i kaldt vann vil få dem like rene som å vaske dem i varmt vann hvis du har et godt vaskemiddel. Ikke glem å bare vaske klær når du har en full Last s du er så effektiv med din energi som mulig!

Som du klar til å gjøre overgangen til grønn energi, kan du prøve å få et skritt foran spillet ved å redusere din nåværende energibehov. Ved å bruke mindre energi, vil det være mye enklere å bytte til alternative kilder fordi du ikke skal bruke så mye. Gode måter å begynne med å bruke mindre lys i hjemmet ditt, forkorte varm dusj og bruke kjølig i stedet for varmt vann til Klesvask.

Grønn livsstil handler ikke bare om å kjøpe de riktige produktene, men det handler om å spare på energi når det er mulig. Når du ikke er i rommet, ta deg tid til å slå av takviftene for å spare energi og ikke kaste bort strøm. Hvis du ikke er i rommet, er det ikke nødvendig å ha viften på.

Bruk en tankless varmtvannsberederen i stedet for en som bruker en tank. Selv om tankless varmeovner krever elektrisitet eller gass for å varme vann, de bare gjør dette på det beløpet du trenger i motsetning til å lagre den i en stor tank som holdes varm hele tiden. Du kan finne tankless ovner som enten forsyne et helt hus, eller bare en enkelt tappekran.

Varmeluftsregistre, radiatorer og baseboard-varmeovner trenger rengjøring minst en gang i året. Det er best å rengjøre disse i begynnelsen av den kalde årstiden, slik at de er klare til å jobbe med topp effektivitet når været blir kaldt. Rene varmeenheter vil fordele den oppvarmede energien jevnt.

Som du har sett, øker grønn energi i popularitet. Grønn energi omfatter fornybar energi og energieffektiv teknologi som er bra for miljøet. Ved å følge tipsene som finnes her, kan du være vennligere til planeten samtidig som du sparer en bunt på energikostnadene samtidig.

Hvordan Du Kan Leve Grønnere

About the Author

You may also like these